
Бусинка!!!
Организатор
- #1
[Elvira Cake School] Порционные десерты [Эльвира Мильченко]
- Ссылка на картинку
Порційні десерти — це не просто тренд. Це must-have для кожного сучасного кондитера.
Я обожнюю порційні десерти за їхню акуратність, естетику і той «вау-ефект», який вони викликають.
Красиві десерти притягують погляд. Коли вони з’являються у стрічці Instagram — хочеться зупинитися, роздивитися і спробувати.
На курсі я покажу, як створити саме такі:
стильні, акуратні
зручні в роботі та зберіганні
ідеально підходять для красивих фото та Reels
Буде легко, смачно й з підтримкою. Приєднуйся
8 оригінальних смаків — не повторюються, різні текстури, акценти та формати
3 формати збирання — з желе, з кремовими шапочками, в глазурі
БЕЗ ВИПІКАННЯ — усе, що можна зібрати у формі та заморозити
Розбір заморозки — як правильно зберігати, які заготовки заморожувати, що можна поєднувати
Різні форми та подача — на одній базі створюєте десятки варіантів
Я обожнюю порційні десерти за їхню акуратність, естетику і той «вау-ефект», який вони викликають.
Красиві десерти притягують погляд. Коли вони з’являються у стрічці Instagram — хочеться зупинитися, роздивитися і спробувати.
На курсі я покажу, як створити саме такі:
стильні, акуратні
зручні в роботі та зберіганні
ідеально підходять для красивих фото та Reels
Буде легко, смачно й з підтримкою. Приєднуйся
8 оригінальних смаків — не повторюються, різні текстури, акценти та формати
3 формати збирання — з желе, з кремовими шапочками, в глазурі
БЕЗ ВИПІКАННЯ — усе, що можна зібрати у формі та заморозити
Розбір заморозки — як правильно зберігати, які заготовки заморожувати, що можна поєднувати
Різні форми та подача — на одній базі створюєте десятки варіантів
Показать больше
Зарегистрируйтесь
, чтобы посмотреть скрытый контент.